Tussen de 4 tot 12 weken kent een pup weinig angst en is hij heel nieuwsgierig. Het is belangrijk dat je pup dan kennis kan maken met nieuwe dingen en vooral leuke ervaringen kan opdoen. Een hond die goed gesocialiseerd is, zal later beter kunnen omgaan met nieuwe prikkels.

Een goede socialisatie begint al bij de fokker. Ook tijdens de eerste weken van zijn hondenleven moet de pup zijn wereld kunnen ontdekken: kinderen, andere dieren, auto’s, fietsers… horen er allemaal bij. Wanneer de pup op de leeftijd van ± 8 weken bij je thuis komt, is het aan jou om deze socialisatie op een goede manier verder te zetten.

Wij begeleiden je graag bij het socialiseren van je pup. In onze socialisatiecursus kan je pup op zijn tempo kennis maken met de dingen die deel zullen uitmaken van zijn hondenwereld. We gaan samen naar de stad, de kinderboerderij, de speeltuin…

De cursus bestaat uit 3 sessies van 45 minuten. Elk lid van het gezin kan deelnemen. Uiteraard geven we dan ook graag een antwoord op al je vragen over de opvoeding van je pup.

Voor verdere info kan je vrijblijvend met ons contact opnemen.

 

Contacteer ons